regret

idag har jag inte riktigt känt glädjen med allt. Alltså varje dag brukar det finns något som gör det lilla ljuset på dagen, men idag kände jag inte riktigt att den fanns där. Att få umgås lite med stephanie var ju ett plus, men inte mycket mer än så har vart positivt idag.
   Blivit alldeles för mycket idag.. jag vill nå mitt mål, men inte på fel sätt! Jag känner att jag behöver en motivation till det här, för att lyckas ordentligt. 
"varje dag är den andra lik",jag vill inte behöva ha det så här med allt detta, jag vill vara med om självkänsla och verkligen förstå hur det är att vara nöjd med sig själv. - jag ska ta tag i det här, nå mitt mål.. men ta tag i det

"du är helt underbar"



dagens citat "were there is a will there is a way"

lucia helgen

ill tell u about my weekend!
Fredag- buffert dag i skolan, fick inte alls så mycket gjort som jag hade tänkt mig.. fy!
Jag satt och spelade tetris istället, medans emil satt och kolla på, stackarn. Efter många busstids ändringar pga tetris och vänta i skolan med steph, så bar det iallafall av till staden och handlade lite underkläder, sen så for jag och empa hem till mig och typ tog det lugnt,och kollade på idol. Bäst att kevin vann! myys :*

lördag- Familjen kom in runt 08.00 och sjöng för mig och min syster, eftersom min syster fyllde år,och jag vart firad i efterskott. De hade fixat ordning frukost på sängen åt mig och emil,men inte käka vi det inte.. Vi sov vidare,såklart!
Runt 13.00 kom släkten på besök, firade oss. käkade alldeles för mycket denna dag, herregud. Runt 16.00 åkte jag och empa in till stan för att sedan ta tåget till Gävle, det gick som på räls vettu.
   Var framme i lagom tid,och vart uppplockade av familjen sundqvist/östlund,haha. & åkte till scandic på julbord, Väldigt mycket mat vill jag lova! Jätte trevligt.
Vi sov kvar hos emils morfar som var så jäkla tokig, haha galen man. 
söndag- vaknade runt 10, sen var det av till "köpis" , ngt köpcentrum som var liknande gränby typ. Det mest chockerade var att jag träffade Johanna där! i gävle!? Trevligt att ses iallafall. Vi stanna inte så länge, så det bar av hemåt till Uppsala.
 
nu vet ni en del av vad som hänt i mitt liv under denna helg!

dagens citat "Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr."

-

Jag hatar pissvädret hemma i Sverige just nu.
Och det finns så lite att göra, jag vill borta Nu! Jag ska verkligen spara allt jag kan till början på nästa år,så bär det iväg någonstans där kyla inte existerar.
Jag och stephanie har ju planerna för att åka till London och shoppa, och det ska fan bli av..
Sen har jag och emilbaby bestämt att vi ska ta oss någonstans på sportlovet,ngn som är på?
Karln fyller ju 18 när som helst fan, o jävlar vare ska firas. haha,visst bejb?
men iallafall, så struntar jag nästan i vart jag kommer, så länge jag slipper så och huttra som ett jävla djur för att jag fryser sönder mig, heh.
   Sophia den jäveln åker till USA/Hawaii om 9 dagar typ, så sjukt jävla orättvist,fast du förtjänar det gumman.
Hon ska spendera jävla Nyår på hawaii, hur lyxigt låter det inte liksom? Nu ska jag ta ur fingret ur örat och se det fina med vädret här hemma... om det nu finns ngt.

Dagen har vart såå slapp. Jag satt på alarm för att åka till emil på morgonen innan skolan, men tror ni jag orka gå upp? nehejru, det blev inget utav det. Utan jag sov till halv 11,sedan var det iväg till skolan. haha, så jvla lat.
Och så måste jag passa på att Gratta Sophia gumman i efterskott, hoppas du fick bästaste födelsedagen & jag älskar dig. Vet du en sak bejbi? jag har en present idé åt dig, som förmodligen kommer till dig på onsdag!hihi.puss baby

hektisk helg.

gårdagen var hel skön, Jag var hemma från skolan för att jag var sjuk men ändå slutade dagen med att emil kom hit, och min syster och ludwig höll oss sällskap, vi kollade på någon skit film och keka chips.. höh!
Men efter typ en halv timmes tittande av den där värdelösa filmen som hette " inte utan min dotter" så bestämde jag och emil oss för att ta ett dopp i poolen, och så fick det bli. Vart inte så långt besök i poolen dock, men vi gick in och kollade på "horton" i stället, lite kulig film. Klockan var inte alls mycket då, typ 23.00 ? runt den tiden någon gång, men det gick fan inte att sova sen när man  väl skulle göra det, så vettefan när jag somnade. ( bra försök med att göra mig trött emil, haha ).
   Den här helgen kommer bli as hektisk, idag har min familj haft typ städdag, eller jag vettefan vad som har sysslat med, Men sova gick det inte att göra nu på morgonen iallafall. Ett jävla liv! Vi ska faktiskt få typ 15 pers hit på middag idag, så det är fullt upp. Sen så imorgon ska dom fira min födelsedag, så då blire också kaos här hemma,
städa dubbelt upp, fifan. Men jag får ju besök så jag antar att jag måste vara hemma.
   Ikväll om det blir allt för tråkigt här hemma så bär det nog av till emil eller nått :* 



Aja, puss på emil & jag saknar mina flickor, massa pussar på er också. <3


get over it

Vafan!"
jag blir så jävla trött på det här, jag vet inte hur jag ska göra med allt .. "Allt är som det brukar, men inget är som det borde", okey tolka inte det där fel, utan jag är lycklig nu. Men jag orkar bara inte den ständiga pressen och tjatet från din sida.
Jag trodde du kände mig tillräckligt bra för att veta vad jag klarar av och inte? Men jag hade uppenbarligen fel.
2 jävla månader har gått, jag har gått vidare, det har jag! Men du måste förstå att mitt liv är komplicerat som det är redan nu, så snälla.. gör det inte jobbigare än vad det redan är.
Jag har emil nu, det vet du/ ni. Men, inget funkar med något när jag känner en ständig press mot mig, eftersom det gör mig ledsen och besviken på folk i min omgivning fast dom inte gjort något fel, egentligen. Jag är bara väldigt känslig mot saker jag känner igen från saker som hänt i det förflutna. Det vi gått igenom under en lång tid, har vart på både gott och ont edvin, Och du måste låta mig leva mitt liv på mitt sätt, utan att göra det så invecklat. Du har inte funnits för mig 1/5 del så många gånger som jag fanns för dig, Så vad får dig att tro att jag skulle vilja kämpa för dig? Det finns inget, Jag har inte ögonen för dig längre, dom försvann efter gångerna du sårade mig och du förstår säkert fortfarande inte hur hårt det tog på mig? Men jag struntar faktiskt i sånt just nu, snälla.. låt mig bara leva mitt liv på det sättet jag föredrar, så slipper vi komplikationer i fortsättningen. Hoppas du förstår att tiden med dig var ganska fin från tid till tid också, men det går inte upp mot spåren du satt när du såra mig! du såg hur ledsen jag vart, men det är inte i närheten om hur det kändes på insidan, du är inte värd en andra chans, så lämna mig bara till det som är mitt så kallade dagliga liv och gå vidare med det du vill göra. Jag klarar inte det här länge till, det kommer ta kål på mitt nya liv totalt, om det här fortsätter.. så snälla, försök, för min skull att ändra på dig.

- what to say

Hm.. idag har jag vaknat och är sjuk, inte så upppiggande, dock inte värsta sjuk bara liite. hehe!
men jag har värsta känslan idag när jag vaknade, eller alltså jag fick värsta känslan. Vet ni vad jag Hatar?
När det är folk jag känner väl som har vart väldigt bra vän med en person/eller raggat. Det beror ju på vem personen är i talan, men iallafall, har börjat umgås/ragga på personen återigen. Visst, det är svårt att förklara det märker jag nu när jag skriver men det jag menar är att när jag vet att Någon person jag tycker om, snackar väldigt mycket med en person jag  vet Den tycker är väldigt snygg eller något sånt, så känner jag mig fruktansvärt i underläge. Jag får super dåligt självförtroende. Inte för att personen i fråga gör något fel, utan för att det tar på Mig, som person. Är det löjligt tro? Oavsett ,så är det iallafall vad jag känner.
   Eller tex. om jag ser en tjej som är jätte vacker, och jag vet att andra också tycker det, men vill inte säga det till mig Bara för att dom vill vara snälla? Varför skulle det vara snällt liksom? när jag vet att dom ljuger mig rätt upp i ansiktet. Varför gör man en sån grej, är det bara för att dom/ni vet att jag ser sämre ut än henne, som ni pushar på med massa löjliga lögner om "den andra" personens utseende? 
   Sen hatar jag folk som går bakom sina pojk/flickvänners ryggar!! Finns inget värre än att veta om att den ena personen i ett förhållande är jätte flirtig mot andra och är det enbart för att dom är snygga, så dom vill få dom intresserade? Eller bara snackar med massa folk på ett sätt som inte är rätt när man har en pojk/flickvän? Varför gör man ens sånt, att snacka med folk man vet skulle göra sin partner ledsen om dom visste vad man gjorde? - Hade du tyckt om det kanske?- nej skulle inte tro det va.

Så sug kuk på er som inte tar era nära och kära på riktigt, utan ni tar dom förgivet.

( ni kanske inte alls förstår vad jag pratar om, men jag vill bara få ur mig en massa skit )

birthday

Det är min födelsedag i dag, som många utav er vet.. Den startade väldigt hastigt med en "kör" utanför dörren. Då fick jag paket på sängen, och även tårta. Blev väldigt mycket sött där på morgonen så jag hade problem under dagen, men det löste sig minsann. Min natt/dag har vart hektisk på telefonen, folk jag trodde glömt bort mig skickade till och med sms, tack så mycket allihopa,det betyder mycket.
Skolandagen har vart ganska spännande idag asså, vi har haft media kampen.. alltså det går ut på att samla så många poäng under året som möjligt, och i denna kamp kunde man samla på sig några poäng. Ludde som var huvudet i detta i min grupp, är i gran canaria.. Så det blev inte riktigt som vi tänkt oss, så vi var tvungna att snabbt som fan skrapa ihop det sista av materialet. Jag var Jätte stressad. Usch va jobbigt det var, jag höll på att gå i bitar när de sista materialet skulle in i sista sekund, Stackars kajsa som var tvungen att stå ut med mitt humör just då, haha! förlåt.
Men vi slutade mycket tidigare så det blev så att jag åkte ner på stan med Daniel, skulle försöka hitta lite utav det sista julklapparna, Men icke sa nicke.. Det blev ju inte alls av! Vart typ så att Daniel skämde ut sig istället, med att typ välta ut all parfym som stod på borden, i åhlens, lite kul jö. Slutligen lite smink krig, Men gav mig snabbt. Vid halv 4 tiden kom emil ner på stan och gjorde oss sällskap, dom kekade på Jalla. Efter en liten stund begav sig Daniel till bussen så jag och emil bestämde oss för att gå och kolla på ettt par byxor pojken ville ha, höh<3 Men det blidde inget, utan det bar av till bion istället, vi såg twilight.. Jätte fin film, det tyckte dock inte emil. (haha)
Men tack för en mysig kväll babe. Puss på alla min älsklingar.

hipphurra

IMORGON FYLLER JAG ÅR, yey!
Men det är inge viktigt, så det skippar vi..

Nu har jag inte tagit mig tiden till att skriva blogg på några dagar, men nu fann jag mig tiden och orken kände jag.
Mina dagar har vart ganska random, i söndags var jag på julmarknad i Uppsala, det var rätt mysig stämning på stan den dagen tyckte jag nog. Fulla tomtar på scenen och grejer, (y) vädret var absolut inte det bästa, Men det gick väl iallafall. Jag tycker man känner sig så dyster och nere av regn och när det är grått ute. Det är inte bra för social livet känner ju jag!
Senare på söndagskvällen träffade jag emil, lika trevligt som vanligt. Han åkte hem jätte sent  ( enligt mig, eftersom jag är kvällstrött, heh) :o så jag var monster trött när jag vaknade upp dagen där på, Men det var så värt det.
Måndagen var ju inte lika mycket stoj, Men hamnade ändå hemma hos emil, har inte så jätte mycket att säga om måndagen, Trots att den var väldigt mysig.  Tisdag.. idag vill säga, så har jag vart i skolan, haft bara massa tråkig matematik, Och även ett prov. Jag måste väl åtminstone kunnat skrapa ihop ett G på provet iallafall, hehe. Ni får höra mer om det sen när jag får tillbaka provet, sen efter skolan åkte jag in till stan med stephanie, tanken var att vi skulle träna, men jag kom ju på att min kusin fyllde år, så det vart ingen träning :/ suck. Men massa julklappar fixade jag på stan iallafall, känns skönt att ganska mycket utav det är klart. Nu sitter jag hemma och väntar på avgång till Alexander, han fyller hm... 13? idag, tror jag. Han blir ju tonårig, åh så söt.

Åh herre min skapare, den här veckan är hektisk, enligt mig.. idag hade jag prov, och på torsdag har jag prov i en bok jag knappt börjat i, åhnej. Sen ska vi ha läst ut en annan bok i veckan också på Svenskan " i taket lyser stjärnorna" den är faktiskt rätt bra. Men inte nog med det, utan jo.. Nästa vecka har jag prov i daturkunskap, och i matte IGEN!? Blir så trött på det här, hah!
   Imorgon ska jag inte fira min födelsedag med familj och vänner, utan det blir i helgen.
Min födelsedags spenderas förmodligen med emil<3 Vill ni veta en sak som är rätt tragisk? - jo, jag önskar mig typ ingenting :o, så jag har skrapat ihop 3 saker jag önskar mig.. ( gymkort, pengar till resa i vår och så vare ngt mer som jag inte kommer ihåg ) INTE ALLS MYCKET, vad gör man liksom.  menmen, Nu ska jag åka.


Hoppas ni får en trevlig kväll, puss gott folk!



















Jag vill ha tillbaka snöööön, inte massa skit regn!

Dagens citat: "Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka"

RSS 2.0