jävla dag

Idag har jag följt min dagliga rutin med magen, dvs tagit den medicin jag ska ta samt tagit det lugnt. Men vafan!? Jag har fortfarande problem med magen, jag har ont enda upp i bröstet. Det är så otroligt ansträngande att gå och ha ont hela tiden.
Men som ni vet har jag inte uppdaterat på ett tag, men det är inte så mycket som hänt sen dess. Jag har börjat förbereda inför min flytt till stan. Har bogserat soffan till lägenheten igår. Och efter skolan idag ska jag lämna över lite andra grejer.
På påsklovet flyttar jag över sängen, dvs att flytten blir på lovet. Ska bli super skönt!

Ang. träningen, så har jag kommit ur det känns det som, jag har inte tränat på säkert 2 veckor, eftersom jag var sjukt, samt mycket problem med magen och mycket att tänka på inför flytten. Men det känns otroligt hemskt att kommit ur rutinen med träningen, jag får sån ond känsla i magen när jag tänker på det. Aja det är som det är, veckans schema ska bli lite bättre med träningen har jag planer för, om magen skärper sig :(

Nu kommer snart mamma och hämtar mig från skolan, så begär vi oss till lägenheten, sen åker jag hem till min pojke och sover där, hej på er!

RSS 2.0