Fredag

Sovmorgon.
Åkte till skolan med Emil.
Betygsnack på engelskan.
Stan med Emelie sedan hem till mig och käka lite granna.
Emil kom hit, käkar.
Ska snart till Sävja och bli upphämtade av Svenne.
Åka till Alsike och fira min brors födelsedag.
Ah, sammanfattning på hur min dag ska och har sett ut!

Helgen.
Imorgon ska dagen spenderas med min mamma och syster på förmiddagen.
Sedan kalas för Lucas, och efter det har jag ingen aning.
Söndag, jobba ( avslutning på simskolan ) Sedan jobba lite till, den här söndagen kommer se ut i princip som den förra.
Ska förmodligen sova hos Emelie, mys.

Kort och enkelt.
Puss och krya på dig Amelie

Onsdag

lång helgen.
Vart en cool lugn vecka med massa mys, typ.
I torsdags har jag ingen koll på vad jag gjorde, ledig från jobbet var jag i alla fall. Men mer vet jag inte
Fredag eftermiddag/kväll var jag med mina älskade vänninor från knivsta hade en trevlig dag. Alltid trevligt att träffas.
Lördagen åkte jag med mamma på en dagstripp, gick upp as tidigt för att sen somna i bilen så inget vart av. ha-ha
Sedan träffade jag emil och vi åkte ut till bodarna och åt middag och kolla på robinson. Trevligt! Sen sist av allt, söndag... Hemskt, jag jobbade exakt hela dagen. Först simskola 09.30 till 13.00 sedan direkt till Sh och städade sen vidare till fyrislund och städade på Karolas jobb ( emils mor ). Som ni kanske förstår har inte min helg vart allt för livad.

Måndag- inget
Tisdag- var med Emelie hela dagen i princip, vi satt ute i solen med jordgubbar och Vindruvor. Vi skulle ha gått på stan och solat lite mer också, men blev inte av eftersom dom ringde från jobbet och ville ha dit mig.. suck

Mitt mående i dagsläget.
Jag mår bra som person, har mina nära och kära dvs. allt som krävs för att må bra egentligen.
Har väl mina vanliga tankar, men dom är bara till för dom som bryr sig så det är inget jag skrev nu.
Jag är tacksam för de människor som finns kvar i min omgivning, ni är Väldigt omtyckta.

Aja, peace out. Amelie är cool


söndag

jobbar hela dagen fram tills nu, kom hem och skulle göra god mat som vart Helt fail, så nu äter jag macka! kul.
jobbar hela veckan utan tors & lörd, jätte mycket att tänka på. i helgen har jag vart i västerås, vart på restaurang och jobbat. Jag kommer förmodligen snart att skaffa lösen till min blogg, och för er som vill ha det när det införskaffas så får ni säga till på något sätt! :)
Just nu sitter jag och saknar empa som är på jobbsak, men han kommer till mig efteråt. Jag saknar även stephanie väldigt mycket. Fan att allt bara ska förändras, varför kunde det inte vart som förr..

Nu ska jag diska typ. hare bra!


sanningens ögonblick

Jag visste att alla människor hade svaga sidor, mer eller mindre. Men att du var stark, var något jag trodde på. Verkligen!
Men det visade sig att vissa människor inte riktigt vet hur man ska behandla andra. Har man en stark åsikt ska man hålla den, men inte såra någon.
   Genom att vara en god medmänniska så måste man ta hänsyn till allas åsikter och försöka reda ut det på bästa möjliga sätt. Men vissa människor vet nog inte riktigt vad detta innebär!
Vad är en vän/ en bra med människa? enligt min uppfattning så ska en vän vara någon som verkligen lyssnar när det är något, samtidigt som den kan stötta dig igenom detta, inte bara ha svaret "okej, jag förstår osv." det där är inte att stötta.
Att stötta någon är att visa att man verkligen bryr sig och att försöka tillsammans med personen i fråga, lösa detta.
En riktig vän ska inte ta parti, utan försöka se det från andras perspektiv samtidigt som man själv försöker vara en god med människa. En riktig vän ska finnas för dig så som du har funnits för dom när det kännt jobbigt. Gör den inte det, så vet du att den bara tagit nytta från dig och inte vill ge något tillbaka. Är man en bra vän då tycker du?

Som jag en gång sagt. Har du haft en vän som stått dig nära till hands så har Ingen människa råd att förlora en Vän.
Men vissa människor verkar ha en förmögenhet, vilket gör att man inte känner sig på något sätt.. Uppskattad, någon gång.

Detta var en del av vad som sagts, vad hände.

"Förhoppningsvis så kommer jag att stå vid din sida, så länge som du vill att jag ska göra det. För det är inte jag som slutar utan dom jag försöka hjälpa som knuffar bort mig. Så snälla. Försök ha fast mig, för du är en underbar person och har inte varit så här glad på länge.
Puss på dig Louise & massvis kärlek till dig <3"

( jag ville ha dig vid min sida längre, men vad hände med det du skrev)

Fredag

Härliga fredag!
Vaknade för inte så länge sen, sitter och pratar engelska för mig själv, för idag är det Eng. speaking nationellt!
Sitter och smuttar på min vanilj yoghurt och snackar, haha! Ska snart hoppa i duschen för att sedan ta mig till skolan som börjar 14.00 för mig idag, skönt.
Idag ska jag jobba, Träffa min syster på stan om så möjligt, sedan på bio ikväll (hoppas jag).
Och svaret på kommenteren i inlägget tidigare är; Jag jobbar på städ hos min pappas jobb 2 dagar i veckan, samt simskolelärare 2-3 dagar i veckan. heh.
   Den här månaden kommer jag ha as mycket pengar typ, men ska spara så mycket jag kan. Ska ju försöka ta oss neråt i världen. Vad har ni för planer i sommar?
Jag saknar stephanie. Puss


Torsdag

Svenska lektion, hade prov. Gick väl sådär, det var muntligt och jag hade inte i huvudtaget förberett mig.
Idag fick jag mail från studie och yrkesvägsledaren att jag inte hade tillräckligt med poäng :o skar i hjärtat. fast jag har ju inte lämnat in allt ännu men Ändå, att få ett sånt mail är tillräckligt hårt. hehe! Men det löser sig när uppgifterna kommer in antar jag.
Var hos frisören igår som jag sa i tisdags. Vart inte som jag tänkt, men inte helt fy skam heller. Nästa frisör tid så ska jag göra fler slingor och färger, får se hur det blir. Nu är det mörkt med ljusare nyanser här och där.
Idag har jag ledig dag från jobbet, den första för veckan typ. Så idag ska jag och shoppa med mor min. Avslutningskläder osv!

Och vet ni vad?! Arpine erbjöd mig att följa med på beyonces konsert igår, men jag kunde inte.. var tvungen att jobba, gjorde as ont att behöva säga nej. Förlåt arpine <3

Någon som ska på Rix fm festivalen i sthlm på fredag förresten?  Puss

Tisdag

Uppdatering!

Inte skrivit på bloggen på ett tag. Om jag ska vara ärlig så hade jag nästan glömt bort den!
Hur som helt, en liten snabb nyhets visning på mitt liv. haha
Har bott i lägenheten 1,5 månad nu, går jätte bra. Inte några problem med ekonomin, så det är super!
Jobbar 4 dagar i veckan, i genomsnitt. Går bra det med.
Har typ inget kvar att göra i skolan, så det är super skönt. Imorgon är det nationella matte, längtar inte alls.. är skit orolig, eftersom jag redan vet hur det kommer gå. IG vill säga.
Imorgon ska jag till frisören, färga och klippa tror jag. Tänker inte avslöja i förväg, utan ni får se sen! hihi.
Har börjat spara pengar den här månaden, så vi snart ska kunna ta oss på våran efterlängtade resa i sommar! Blir Förmodligen franska riviäran, skönt. Nu ska jag börja med matten och tvätta, ha en bra dag. Puss på er alla som bryr er<3


RSS 2.0