man gör allt man kan

när magen bränner, ett hårt tryck i bröstet och du känner hur du måste spänna dig för att inte släppa ut allt. När tårarna kommer fast du håller emot och när du försöker byta tankebana, men allt det jobbiga kommer tillbaka på engång ändå. Då är det på tiden till att börja leva och må bra.
Om man inte vet hur man gör då? Om man är helt insatt i sin ånger. Hur gör man då.
Det är en jävla bra fråga. Att få en ångestattack får en att känna sig så patetisk, som att man är helt jävla ensam. Fast man vet att man egentligen inte är det. Jag vet att det finns folk som håller med mig i detta. "have you ever felt all alone even though you are in a crowd".

VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG, VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG (8)
Jo det är idag jag får min hamster, åh va mysigt. Jag längtar så! Den är hemma vid 13 tiden. Cant wait.
Jag ser fram emot en jätte bra dag.
Vi hörs kanske ikväll. Puss

jag är sämst på detta med fantasi

Sitter på medproduktion, tror jag. Jag och Sophia håller på spelar in media rapporter. Vi ska välja ut några nyheter, sedan spela in detta som en nyhetssändning. Jätte jobbig uppgift. Tror ni jag kan vara seriös och läsa bra eller? nej.
Sophia sitter och spelar in sin rapport just nu, hon låter som en gammal nersunken kvinna. hahaha så fult.

Jag var på stan med Arpine och Emelia igår, hitta Faktiskt inte så jätte mycket jag ville ha. Märkligt nog! men jag köpte ett par nya leggings. Lite coolare sådär. Arpine köpte också en as porrig tröja ( i want ) men jag har redan så många liknande, så det vart inget utav det.

Nå vad händer i helgen. Jag vill ta det rätt lugnt, käka middag med vänner. Kanske hitta på något roligt?
Ge mig förslag.

Jag har faktiskt ingenting att skriva om. Bara massa vammel.. heter det så? Ingen aning, men ni fattar.
Nu ska jag gå. Ha det bra

födelsedag

Jag vill bara dela med mig utav min glädje!
Vet ni vad jag ska få av min syster när jag fyller år? Ni kommer säkert tänka typ : va, det hade man ju när man var liten!? Men vet ni vad, jag är liten. Jag ska få en hamster. åååhåå, så sugen på den. (tolka det inte fel)
Den ska hämtas på lördag typ, o då jävla ska det klappas som aldrig förr,hehe.

Vad händer mer i helgen då? Tjejer, kom igen.. Tagga till! Vi måste umgås, jag saknar er.

onsdagsmorgon

shabba allihopa! ^o) kan man säga så, med ett S o allt?
Skitsamma, nu är det sagt.

Vill ni veta en sak? Jag kom inte iväg till skolan idag heller. Fast det gjorde inte så mycket denna gång, för jag gjorde klart min uppgift som jag ska vara klart tills idag, förra gången. På naturkunskapen!
Fast däremot missade jag viktig info på Svenskan skulle jag tro. Jag har mailat mina lärare och hoppas dem skickar den informationen som jag behöver.
Idag typ måste jag shoppa. Jag håller på att få abstinens. Jag vill ha något nytt. Fast vet ni? Jag köpte faktiskt några nya saker i typ måndags. Som jag inte hunnit använda. FAST det räcker inte. Vem håller med att man bara Måste ha nya saker, annars känner man sig otroligt tråkig och ful varje dag? haha.
Jag kanske är lite löjlig.
Jag ska o fixa frukost på sängen snart. Jag är super sugen på müsli :D

Och juste!! Kommer ni ihåg att jag sa att jag beställt kläder osånt? Det har inte kommit, jag blir så jävla trött. Jag har fått det jag beställde från Nelly. Det som jobbar på asos lär ju ha fått något uppstoppat så dem inte kan gå och göra deras jobb. För det stod faktiskt att jag skulle få mina kläder inom 3 arbetsdagar. Och nu har det gått typ 7? Jag vet inte, men alldeles för lång tid i alla fall!

Nu ska jag dra. Ha det bra!



hard work, work.

Jag kunde inte sova inatt. Ångesten tog över. De få timmar jag sov, så drömde jag mardrömmar. Så det vart ingen skola idag, rent psykist så mår jag inte tillräckligt bra för att göra något i huvudtaget. Blir vara hemma och vila idag, fram tills jag ska jobba...
Jag vet att det krävs arbete bakom att bygga upp en stabil tillvaro. Det arbetet är lite för krävande just nu. Jag behöver vila, ta hand om mig själv typ. Fast jag vet inte hur. Jag längtar så mycket tills vi åker till Thailand så jag får stabilisera mig i värme och närhet med familj. Så mysigt!
Fortsätter det såhär så kommer jag hamna så efter i skolan, jag klarar inte av stressen. Man får helt enkelt ta det stegvis.

Idag ska jag först jobba på akisbarackerna. Sedan ska jag iväg till c12 tror jag det var, och städa korridorerna och det där. Efter det ska jag iväg till Ulleråker och städa. Så jävla mycket jobb, vi får se om jag står ut. heh.
Som sagt, hard work, work.

Nu ska jag äta lite frukost. Vi hörs!


shame on you

Spårad Fredag. Började riktigt trevligt, sen fick Lollo flipp och var tvungen att åka hem. Illa!
 Äsch. Lördag så var jag o handlade lite, var på min brors grav och gratta honom. Inget särskillt hände på Lördagen. Söndagen var det partaj för min lillebror som fyllde 7år. Var där med släkten. Sedan vidare till alsike där det vart kortspel och mys.
Sen idag har jag vart på stan och handlade lite smått o gott. Vilket jag alltid gör när jag går på stan, jag kan verkligen inte motstå!

Lite allmänt om mig nu förtiden då.
Jag mår ganska bra fysiskt, ont i näsan dock. Ramlade i golvet med Olivia över mig i Fredags, så den är lite svullen ;D haha.
Jag mår sådär psykiskt. Vet inte riktigt vad det är som tar emot, men jag känner typ att jag går igenom någon typ av kamp. Nog om det!
Jag har det bra med livet, har mina nära och kära. Tacksam!
Hur mår ni?


hos helal

Idag har jag vart på blåvingen och fixat det sista med betalning och grejer. Så nu är alltid fixat! skönt.
gubben som hade blåvingen sa att det inte fick tas in alkohol in i lokalen. Pappa och jag bara kollade på varandra "^o)"herregud va det kommer överskridas.

Nu sitter jag hemma hos helal och väntar på Sophia, som är fett seg. Sedan ska vi vidare hem till eddie och ha lite förfest sen ska vi till sunnersta och festa. Får se hur kvällen lider. Är faktiskt inte så jätte taggad just nu.
Nej, nu ska jag avrunda. Har inte så mycket att skriva.
Ha en fin lördagskväll!

här är ett par av inköpen.



Lägger upp mer sen!

längtar

åh jag längtar såå efter kläderna jag beställt. Två klänningar, en från nelly och en från asos. Två tröjor, en från nelly, en från asos. 2 par skor, nelly. Allt är så fint, och jag hoppas att det sitter lika bra också. Annars blir jag tvär sne. Kan lägga upp bilder på sakerna sen!

Idag vaknade jag upp glad, dock väldigt ont i magen. Tror jag typ har urinvägsinfektion? Ondare än man kanske tror faktiskt. Jag ska till vårdcentralen någon dag i veckan.
Jag hade idrott i skolan, vilket jag absolut inte skulle klarat av + foto, som jag gjorde hemma. Så jag hamnade inte efter, vilket känns skönt.
Jag åt lite vitaminer och tog ipren efter jag vilat ett tag, sen var jag på topp igen.. typ, så då åkte jag med Mamma och Eva till Ulriksdal (en trädgårdshandel) samt till ett helt nytt köpcentrum i typ sollentuna? as stort var det i allafall. Jag köpte en kjol och ett armband. Vart ju inte jätte mycket shopping.

Längtar tills i helgen, trots att inget speciellt ska ske. Känns bara skönt med tid för vänner. Vilket man kanske har i veckan, men det blir typ inte av i alla fall märkligt nog :o
Imorgon ska jag träffa Linda och ta en fika på stan, sen får vi se?

Jag har väldigt dålig fantasi, men funderar på att skriva om något speciellt. Har ni något ämne jag skulle kunna skriva om? något ni är intresserade utav att veta min åsikt utav? Bara skriva.
Ha det bra!

lika duktig som alltid

Jag ligger i sängen och äter frukost! Ja, jag vet att man ska vara i skolan vid det här laget men jag har faktiskt bara en lektion idag och jag har gjort uppgiften hemma, och redan lämnat in den! så bra är jag. Typ i alla fall.

Jag skrev klart mitt PM idag. Skrev om Eddie Funkhouser. Om ni inte vet vem det är så ska jag berätta lite snabbt.
Han är en utav världens mest eftertraktade makeup artister. Samarbetar med Amway, där faktiskt Edvins föräldrar jobbar. Lite coolt!

Jag och Sophia skickade ut evenemang igår angående mitt barnkalas. Inte riktigt så illa kanske, men jag ska ha kalas på blåvingen när jag fyller år. Och det ska bli dunder! Jag känner dock att jag inte är den bästa på skicka evenemang, för att idag när jag kollade så hade typ 100 st oinbjudna gäster hamnat i listan. hmm..
Så jag var tvungen att sitta och pula med det här jätte länge. För er som faktiskt är bjudna och ska komma. DET KOMMER BLI SKIT ROLIGT!! oroa er inte över att det ligger lite öde, det är rätt simpelt att ta sig, och det är så värt det. Kom igen bara, tagga till.
Komihåg.. Det är tema på partyt! Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte själv vad jag ska ha på mig. Har en liten små aning vad det kan tänkas bli, men det får ni se då isåfall.
Om det är några killar som läser, så kom ihåg. FANCY! ha på er skjorta/kavaj/slips. Vad som helst, så länge ni är uppklädda :D inget tjafs. För er tjejer, tänk er.. cocktail, hollywood. Lite så! Det är i alla fall min och Sophias uppfattning.

Nu ska jag fortsätta plugga..
Hejdå!

how u doin?

Idag mår jag ganska bra. Tror dock att jag har brist på typ vitaminer för jag känner mig helt hängig o sliten även fast jag inte gjort något speciellt.
Känner mig ändå ganska glad, för imorgon är det Måndag. Ny vecka, ny start. Jag ska ta mig till gymmet imorgon vilket jag latmaskat mig med på senare dagar. Så det ska bli skönt!

Helgen, jag har faktiskt inte gjort något speciellt i helgen. Vart med min sophia, träffat kevzon och försökt fira en släktings 60års kalas. Det blev ju sådär. Men resten har vart trevligt, och lugnt.
Nästa helg ska jag försöka få igång flickorna på lite mera ös.
Jag var även med Emil ett tag i Söndags, det var trevligt.

Fyfan va tråkiga saker jag har att skriva. Jag skriver nästa gång när jag har något att skriva om!
ha det så bra så länge!


-

I can not handle the pain i have to fight everyday.
everything is not what someone does against you, sometimes its about what you do to yourself.
You have to learn to live your life. And accept the adversity which will occur.

its all about love

Kärlek är iprincip omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika från person till person och kan variera från varje gång man blir kär.
   En sak är väl det att kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad från den man är kär i. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.
   Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär så ta det i lugn takt. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest "sugen" på en person. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek, vad tycker ni liksom?
   Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor, vilket jag själv tycker. Man borde inte vara kär i någon förens man känner personen, men det är bara min åsikt.  medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.
   Jag själv tycker att man kan känna kärlek för en vän. Vilket kanske inte så många andra håller med om. Saken är den att kärlek och att vara kär är två olika saker. När man är kär i någon är det vad man kallar "att älska". Medans att ge kärlek till någon är vänligt och det man ger för att visa att man tycker om någon.

Allt detta, är min synpunkt på kärlek.

Media- måndagmorgon

Jag trodde jag drömde imorse när klockan ringde. Jag trodde inte det var sant! Gud va mörkt det var. Inget ljus från något håll, jätte jobbigt och jag var i koma typ.

Jag vill handla kläder/smycken/skor. Rubbet! jag känner mig verkligen som en prylbög. Vill bara ha mer, hela tiden. Känner ni igen er? Det är såå jobbigt när man inte har pengar till det. Uff*.
Måste bara berätta hur bra jag är på harpan, jag har det spelet på telefonen och har kanske spelat det 20-30 och endast klarat det EN GÅNG. im failed, really. (haha)

Jag hoppas att jag får en överraskning i brevlådan idag.
Kan inte bärga mig. Sen blir det hårdträning. Måste komma igång igen, har degat lite senaste veckor. fyskäms!
Jag har en känsla om att den här dagen verkligen kommer bli bra, eller kanske inte BRA. Men att jag kommer Må bra!
Jag är jätte hungrig, så jag ska nog köpa något smaskigt att tugga på när skolan slutar. Har bara en lektion idag, så det är kanoners.

puss.



farsdag

Jag har nickat huvud flera ggr idag. Jag är så trött!!
Ska gå o lägga mig snart, blev inte så mycket sova i helgen känner ju jag.

Idag är det ju farsdag, som alla vet + att min mormor fyllde 65 år. Fullspeckad.
Först vaknade jag upp glad, åkte till gränby med familjen och tog en fika med mormor samt handlade present åt pappa och självklart handlade jag lite åt mig själv också.
Vidare till Årsta och var på "farsdags kalas" och umgicks lite granna med släkten.
Vart upphämtad av emil o åkte och hälsade på hans nya hundvalp, as gullig :*
Sedan vidare till jobbet, och nu sitter jag här.. trött o ensam.

puss


att döda ett barn

Vart tog helgen vägen?
helgen är typ slut och ändå har jag inte gjort någonting alls. Känns förjävligt!
Ikväll ska jag iallafall ut och äta med tjejerna på grekens. Så jag ska få min efterlängtade pikilia. heh!
Efteråt tror jag inte några planer är satta. Vi får se hur kvällen lider helt enkelt.

Krya på dig lilla siri. <3

Morgonen började förvånat och skrämmande.
överskriften förklarar denna morgon.
Ska inte gå in på djupet, men så är det.

Imorgon är det farsdag. Man måste ju ut och handla! Det är så svårt att handla åt sin farsgubbe. Dem är ju så kräsna i den åldern, i alla fall min.
Det blir nog bra.



Fredag, och vad innebär det?

Just nu ligger jag i Alsike, lite småsjuk. Är dock på bättringsvägar och känner att jag måste ut o göra något, inte sitta o förruttna i soffan. Jag är sugen på pikilia, om ni vet vad det är? Det är en grekisk rätt med 4 olika köttsorter, jätte smaskigt. hehe.

Helgens planer är inte massiva.
Idag ska jag vara med fialotta, får se om de andra tjejerna är sugna på att umgås. Isåfall har vi nog tjejkväll. Annars blir det mys för bara mig och Sophia, vilket funkar lika bra! Skulle däremot vara väldigt trevligt om alla tjejerna kunde umgås tillsammans<3.

Resten av helgen är inte Alls planerad.
Allt får bli spontant, men det kan vara rätt skönt ibland.

Nu ska jag ta en dusch, så får ni ha en toppen helg!


love is mostly a war

nya modet!
Att bli sjuk?
alla är sjuka, hela tiden. Krya på er!

Jag är sjuk, har mensvärk, ont i huvudet, typ urinvägsinfektion o något fel på mina fötter o händer. Dom brinner upp. Usch, jag gillar inte detta, trots att det är mode o vara sjuk. (hehe)
   Vet ni vad som går på tv? Emil i lönneberga. Värsta nostalgisk blir man.
Mamma har precis badat Guzz o Ludde, haha dom är helt rabiata och springer i 110km/h på vardagsrums golvet, haha så fula.

ISpelar ingen jätte stor roll att man är sjukling idag. Jag hade ändå inga speciella planer. Jag tänkte träna, men det är inte möjligt.
Imorgon ska jag till skolan i alla fall, jag måste. Jag kommer ligga efter så mycket annars.
Jag börjar tappa stinget kring skolan. Jag behöver en push.

Jag har en känsla av att något bra kommer hända. Eller att någon uppenbarelse kommer ske. Det känns ganska läskigt, men samtidigt bra. Vet inte vad det är, men det visar sig väl. Hoppas på något gott.



RSS 2.0