gårdagen

Gårdagen vart helt okey lyckad faktiskt, började med att jag och sophia var med arpine i Gottsunda och fixade sakerna inför kvällen, umgicks en liten stund sedan tillbaka hem. Skulle egentligen träffat carro hemma hos mig, för att sedan åka vidare till Rasmus. Det slutade dock med att jag åkte dit själv. Blev uppmött av emil för att gå igenom den långa skogsstigen. För er som inte vet så är det väldigt långt, och mörkt där ( på kvällen ), väldigt läskigt. hihi, men vart ju uppmött som tur var. När vi väl kom till ralle vare bara korvar där, så jag väntade på att Sophia skulle komma och liva upp stämningen en aning, haha. Det var ju såklart trevligt under kvällen eftersom sällskapet var det rätta. Vid 10 tiden gav vi oss iväg för kvällens " höjdpunkt " ... lurbo, vet inte riktigt om man kan kalla det så, men iallafall.. Det var ganska trevligt där, trots att jag inte gick in så träffade jag på några "föredättingar" ,alltså människor jag inte träffat på ett bra tag, lika trevligt som vanligt (såklart). Men det var inte super coolt att hänga utanför, så jag och emil drog tillbaka till rasmus. När väl resten av ligan kom tillbaka så vart det nedvarvning med -kent. Det var ju ganska ballt ändå, kände ju jag.
Har inte så mycket mer att berätta om från kvällen, för nu.. dagen efter, kommer jag inte ihåg mycket alls om vad som hände/sades. Sophia var iallafall party, Hade värsta hawaii utrustningen och grejor, och barbent.. sjukt kallt kvinna! hah, men sen vart det ju en tragedi för dig gumman,
puss.

fredag!

Dagen vart inte som tänkt, jag försov mig! Vart skit grinig på folk i min omgivning eftersom jag hade verkligen behövt åka till skolan, men nu äre lite väl sent påkommet. Men nog om det.
Idag så blire hem till mig och hämta min plånbok, sedan vidare till gottsunda och betala vårat godis till ikväll sen hem och byta om och träffa Caroline, vi ska runt 20.00 till en vännina till mig, så kallad Rasmus och partaja lite, dock förfest sen vidare till Lurbo festen.. Får se hur det blir med det, men kvällen blir nog förmodligen rätt lyckad ändå. Med rätt sällskap så är det mesta crazy. Sen spenderas nog natten i bodarna, hemma hos ralle, om inte något annat planeras.. Med mig vet man aldrig, är sån jävla oplanerare så det finns inte. Säger jag en sak, så blir det alltid en annan plan, trots allt. haha, så fail ^^ Äsch nog med skitsnack, skriver när jag får tiden till det, sitter faktiskt just nu på engelska lektion. Hoppas ni får en trevlig kväll, puss och hej leverpastejallt och ingenting

Alla har väl sina funderingar på livet antar jag.
varför man lever, vad det är till för nytta, vem som finns vid ens sida i svåra situationer osv.
jag ska inte säga att jag förstår hur folk har det,när dom har dåligt..men jag vet hur svårt det kan vara i vissa situationer, och det är i dessa tillfällen man behöver någon som finns där oavsett läge. Det är inte ofta det finns människor som står för sina små meningar "jag finns alltid för dig", det stämmer nästan aldrig. Det är i de svåra tillfällena det känns som att hela världens människor går emot en.  Men det är just i detta tillfälle det måste finnas ngn i bakrunden, även om man inte alltid orkar lyssna på alla problem en person har, så tycker jag åtminstone att man ska lyssna på vad ens vän har på hjärtat, det betyder så  mycket mer än vad man kanske tror.

Jag har haft mina upp och ned gångar som alla andra, men har dock vart med om en hel del.. hela mitt liv har jag vart uppväxt med press och ångest. Ni som känner mig väl, vet vad jag vart tvungen att handskas med. Men idag,efter allt som hänt så känner jag mig ändå ganska lycklig på insidan, trots att det är mycket som svider så är det ganska bra ändå. Hur jag känner över mig själv, har inte med någon annan att göra.. jag hoppas det inte går ut allt för mycket över er, men jag försöker. Jag har haft den här känslan hela mitt liv. Jag är inte nöjd med mig själv, svårare än så är det inte. Men just nu, känner jag mig svagare för mig själv än någonsin. Vad är det som är fel? varför nu? jag önskar det bara försvann. Men tack sophia, tack för att du försöker.. jag uppskattar det väldigt mycket mer än du tror, & för er andra deet kanske går ut över. förlåt, jag uppskattar eran omtanke med. Så som ni står vid min sida genom mitt liv, ska jag stå vid eran sida när ni verkligen behöver ett stöd för att orka.

nu ska jag åka hem till far min,ha det jätte bra. & puss på emil <3

ily

Min absolut första bloggdag, jag som aldrig trodde den skulle komma. haha!
Dagen började såklart med illamående, för er som inte vet så har jag jämt ont i magen nu för tiden & imorse var det extremt, men sket it och åkte till skolan ändå, men det var rätt okey ändå eftersom vi hade tema dag. Ganska lugnt vill säga!  Var inte så seriöst arbete på datorkunkskapen dock, jag och ett gäng coolingar hade annat för oss. Typ löste kluringar med tändstickor ni vet? och snacka skit. Helt okey trevligt.
  Skulle egentligen vart med sötsophia idag,men det vart inte av så jag åkte och köpte en photoshop tidning istället, så får vi se om jag får ut något utav den, jätte dyr var den iallafall :o 129 jäkla kronor för en tidning,huuh.
imorgon är det fucking fredag aso, ska på party med rätt najsigt folk. Hoppas på en trevlig kväll, trots att jag vet att den kommer bli jobbig pga min ångest, men jag ska göra så gott jag kan för att hålla humöret upp sophia, för din skull.
Jag sitter just nu och typ saknar närhet, och så saknar jag min stephanie en hel del. Jag hoppas på att vi får tid till att ses snart, jag och sophia saaaaknar dig.. mycket!
dagens citat:

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel. Vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt."


RSS 2.0